Hoe werken LED artikelen?

Wil jij schitteren op een feestje met behulp van één van onze LED artikelen? Hieronder laten we je zien hoe de LED artikelen werken.

LED artikelen

Onderstaande LED artikelen hebben drie verschillende standen: snel knipperend, langzaam knipperend en een combinatie van beiden. Lees hieronder hoe je per LED artikel de verlichting aan zet als je deze voor het eerst gebruikt. Eenmaal aan kun je door opnieuw te drukken op de aan/uit-knop naar de volgende stand van de LED verlichting gaan. De vierde en laatste stand is het uitzetten van de LED verlichting.

Glitter strikje met LED

Aan de zijkant van het strikje zit een rode sticker met de tekst “Pull me out!”. Hieronder is een klein wit lipje te zien, deze moet je eruit trekken. Vervolgens druk je op het strikje om de LED verlichting aan te zetten.

LED strikje stap 1 LED strikje stap 2

LED strikje stap 3

Glitter trilby hoed met LED

Aan de binnenkant van de hoed zitten de batterijen voor de LED verlichting. Hier zit een klein wit lipje in, deze moet je eruit trekken. Vervolgens zie je op de buitenkant van de hoed een sticker waar “ON/OFF” op staat. Door hierop te drukken zet je de LED verlichting van de hoed aan.

LED hoed stap 1 LED hoed stap 2

LED hoed stap 3

Glitter stropdas met LED

Aan de achterkant van het uiteinde van de stropdas zitten de batterijen van de LED verlichting. Door de stof iets te verschuiven zul je de batterijen zien zitten. Ook hier zit een klein wit lipje in die je eruit moet trekken. Vervolgens zie je op de buitenkant van de stropdas een sticker waar “ON/OFF” op staat. Door hierop te drukken zet je de LED verlichting van de stropdas aan.

LED stropdas stap 1 LED stropdas stap 2

LED stropdas stap 3

Tiara met LED

Aan de achterkant van de tiara zit een rode sticker met de tekst “Pull me out!”. Hieronder is een klein wit lipje te zien, deze moet je eruit trekken. Vervolgens druk je aan de achterkant op de tiara om de LED verlichting aan te zetten.

LED tiara stap 1 LED tiara stap 2

LED tiara stap 3