Brillen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 93

93 producten

  1. Partybril USA
    Partybril USA
    € 2,84
  2. Bierglazen Bril
    Bierglazen Bril
    € 4,95
  3. Vlinderbril XXL roze met diamantframe
    Vlinderbril XXL roze met diamantframe
    € 5,15
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 93

93 producten

Op zoek naar een leuke feestbril? Je vindt hier talloze feestbrillen voor jouw outfit. Eenvoudig online te bestellen en direct uit voorraad leverbaar.

Een feestje opleuken kan heel goed met een partybril! Natuurlijk zijn er de bekende varianten, zoals een bril met bierglazen, een oversized of een fopmasker met bril, neus en snor. Maar met een feestbril is er natuurlijk nog veel meer mogelijk dan de klassiekers. Feestbrillen zijn er, kortom, in vele soorten en maten.

Of je nu carnaval wil vieren, het Nederlands elftal de nodige aanmoediging wil geven of een themafeestje organiseert, voor elke party is er de juiste feestbril.

Oranje brillen

Zo vind je in het assortiment een uitgebreide collectie aan oranje brillen. Met molens bijvoorbeeld, voor wie die Hollandse sfeer in het stadion die overtreffende trap wil geven. Of ga voor een oranje bril met schreeuwende leeuwen. Die past goed bij je brulshirt! Maar ook brillen met de Nederlandse driekleur vind je in het assortiment. Want een bril om oranje aan te moedigen hoeft niet per se oranje te zijn. Natuurlijk kunnen deze ook gebruikt worden tijdens Koningsdag.

Voor elk thema een bril

Er zijn voor een groot aantal thema’s party brillen beschikbaar. Van plan om af te reizen naar München voor het welbekende Oktoberfest? Ook daar zijn passende brillen voor, met het bekende Beierse blauw-witte ruitenpatroon bijvoorbeeld. En natuurlijk kun je deze ook op wanneer je het bekende bierfeest dichter bij huis viert. Ander thema? Geen probleem! Zo zijn er varianten met leeftijden voor verjaardagen, in vintage 60's of 70's-designs voor je disco party, horror met bloed voor Halloween en met tropische looks, voor je cocktail party.

Carnaval

Een gelegenheid die zich bij uitstek leent voor een leuke bril is natuurlijk carnaval, waar verkleden een must is. Met een bril carnaval vieren is dan ook als het omdoen van een stropdas bij je pak - de normaalste zaak van de wereld. En met carnaval kun je alle kanten op, waardoor er voor dit vrolijke feest zeker een leuke feestbril te vinden is in ons assortiment!