Helium Tanks

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 93

93 producten

 1. Helium Tank voor 20 Ballonnen
  Helium Tank voor 20 Ballonnen
  € 24,99
 2. Helium Tank Set Christmas
  Helium Tank Set Christmas
  € 39,99
 3. Sale
  Helium Tank Set Oktoberfest
  Helium Tank Set Oktoberfest
  Normale prijs € 59,99 Aanbiedingsprijs € 44,99
 4. Helium Tank Set Let's Celebrate
  Helium Tank Set Let's Celebrate
  € 44,00
 5. Helium Tank Set Happy Birthday
  Helium Tank Set Happy Birthday
  € 60,50
 6. Helium Tank Set Love
  Helium Tank Set Love
  € 39,99
 7. Sale
  Helium Tank Set Happy New Year
  Helium Tank Set Happy New Year
  Normale prijs € 59,99 Aanbiedingsprijs € 39,99
 8. Helium Tank Balloongaz - 50 Ballonnen
  Helium Tank voor 50 Ballonnen
  € 44,95
 9. Helium Tank Balloongaz - 30 Ballonnen
  Helium Tank voor 30 Ballonnen
  € 34,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 93

93 producten

Helium Tank Online Kopen

Helium Tanks voor Ballonnen

Wat is een feestje zonder ballonnen? Natuurlijk mag een helium tank ook niet ontbreken. Met helium gas blijven de ballonnen mooi zweven. Je kunt de met helium gevulde ballonnen voor een feestje binnen of buiten gebruiken. Vergeet dan niet om ballon gewichten mee te bestellen, zodat ze niet weg zweven!

Alles over helium

Helium is lichter dan lucht waardoor het stijgt en de ballonnen blijven zweven. Helium is een geurloze en kleurloze edelgas dat na waterstof het meest voorkomende element in het universum is. Helium is niet brandbaar, dus kan zonder problemen gebruikt worden. De helium tanks zijn bovendien voorzien van een breekschijf. Hierdoor kunnen deze tanks niet exploderen. Deze stalen tanks kun je daarnaast ook recyclen. Wanneer de tank leeg is, kan deze gewoon bij het grof vuil worden gezet.

In de helium tanks zit 99 procent puur helium, zodat de ballonnen een lange zweeftijd hebben. Het wordt sterk afgeraden om helium in te ademen. Wanneer helium ingeademd wordt, verdrijft de zuurstof uit de longen. Hierdoor heb je even een tekort aan zuurstof wat ervoor kan zorgen dat je bewusteloos raakt of stikt. Gebruik helium dus alleen om de ballonnen te vullen!

Deze helium tanks zijn bovendien afsluitbaar. Zolang de opening stevig wordt dichtgedraaid kan de inhoud van deze tank nog minimaal 6 maanden mee. Je kunt het dus voor meerdere feestjes gebruiken!

De zweeftijd van een ballon hangt van een aantal factoren: de maat van de ballon, het materiaal van de ballon en de weersomstandigheden. Zo zal een met helium gevulde ballon met koud weer sneller leeglopen dan wanneer deze op kamertemperatuur is.

Vul zowel latex- als folie ballonnen met helium

Met de tank kun je zowel latex- als folieballonnen opblazen. De zweeftijd verschilt wel per soort ballon. Een latex ballon van 23cm gevuld met helium gaat ongeveer vijf tot zeven uur mee. Het is dan dus niet mogelijk om latex ballonnen een dag voor het feest op te blazen. Een met helium gevulde folieballon kan een stuk langer goed blijven, namelijk ongeveer vier dagen!

Wat voor feestelijke gelegenheid je ook hebt, zorg dat je naast de versiering ook een helium tank bestelt. Een feestje is niet compleet zonder een helium tank!