Pietenpakken & Accessoires

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 39

39 producten

  1. Pietenkraag Wit - 3laags
    Pietenkraag Wit - 3laags
    € 2,15
  2. Pietenpruik lang Japans Kunsthaar
    Pietenpruik lang Japans Kunsthaar
    € 14,99
  3. Pieten Pruik Jackie met strik
    Pieten Pruik Jackie met strik
    € 39,99
  4. Pruik Bob - Zwart
    Pruik Bob - Zwart
    € 4,75
  5. Het Gezelligste Sinterklaasspel
    Het Gezelligste Sinterklaasspel
    € 5,99
  6. Thermo Maillot Zwart - S t/m XXL
    Thermo Maillot Zwart - S t/m XXL
  7. Struisveer div Kleuren - 34/38cm
    Struisveer div Kleuren - 34/38cm
  8. Pietenpruik Luxe Wetlook Kanekalon - zwart
    Pietenpruik Luxe Wetlook Kanekalon - zwart
    € 46,20
  9. Piet baret stof kleuren assortiment
    Piet baret stof kleuren assortiment
    € 3,05
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 39

39 producten

Zwarte Pietenpakken & Accessoires

Op zoek naar een leuk pietenpak met een pruik? Feestwinkel.nl heeft diverse zwarte pieten pakken en pruiken voor kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit hoe piet is geschminkt, als het pak er maar goed uitziet. Het traditionele zwarte pieten pak vind je op Feestwinkel.nl terug in de vele felle kleuren en natuurlijk zijn ook de mooie baretten als outfit accessoire hier te vinden. Uiteraard is er een pietenpak voor volwassenen, maar ook een pietenpak voor je kind vind je in het assortiment. Voor hen is en blijft verkleden een feest en natuurlijk willen zij graag het hulpje van Sinterklaas zijn. Met een paar goed uitgedoste pieten wordt ieder Sinterklaasfeest een succes. Een pietenpak voor een kind is ook makkelijk voor een feest of toneelstuk op school. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, waardoor er voor elk kind een passend pak te vinden is.

Meer dan alleen pietenpakken

Voor een geslaagd Sinterklaasfeest is een pak van piet een leuk kostuum, omdat kinderen altijd genieten van dit hulpje van Sinterklaas. Het wordt natuurlijk nog spannender als piet ook een grote jute zak bij zich heeft voor de cadeautjes. Een piet hoort natuurlijk ook een passend kapsel te hebben en daarvoor hebben wij diverse pieten pruiken. Er is zelfs een pieten pruik met vlechtjes te krijgen voor de vrouwelijke pietjes. Maak het kostuum helemaal compleet met een paar elegante witte handschoenen.

Piet blijft populair

Een mooi kostuum voor een mooi feest. Zoek op Feestwinkel.nl naar het pak dat jij het mooiste vindt voor een volwassene of een kind. Pietenpakken zijn er in allerlei maten en kleuren. Een echt Nederlands Sinterklaasfeest is pas compleet met die onmisbare hulpjes voor de Sint, of ze nu jong of oud zijn. Aarzel niet langer als je op zoek bent naar pieten pakken en maak pakjesavond nog leuker!