Maffia Kleding

Van hoog naar laag sorteren
van de 10

10 producten

 1. Kostuum Gangster Girl - XS T/M XL
  Kostuum Gangster Girl - XS T/M XL
  € 29,99
 2. Kostuum Gangster Krijtstreep
  Kostuum Gangster Krijtstreep
  € 34,99
 3. Gangster hoed Al Capone wit
  Gangster hoed Al Capone wit
  € 6,25
 4. Witte gangster hoed
  Witte gangster hoed
  € 7,50
 5. Zwarte gangster hoed
  Zwarte gangster hoed
  € 7,99
 6. Maffia Gangster Kostuum Dames
  Maffia Gangster Kostuum Dames
  € 29,99
 7. Zwarte Maffia Panty
  Zwarte Maffia Sexy Panty
  € 5,10
 8. Opblaas machine geweer
  Opblaas machine geweer
  € 4,40
Van hoog naar laag sorteren
van de 10

10 producten

Ben je er helemaal klaar mee om altijd maar de goedzak te zijn? En wordt het tijd om het eens een keer helemaal anders aan te pakken? Met onze gangster kleding zie je er niet alleen uit als een maffioso, maar ga je je door de authentieke stukken ook direct een rasechte crimineel voelen. En dat straal je uit. De maffia kleding is veelzijdig en is verkrijgbaar in stijlvolle pakken met verticale streep in het zwart en wit. De meeste kostuums beschikken over een jasje, broek en stropdas, waardoor je niet veel meer nodig hebt om je in het feestgedruis te mengen.

Gangster kleding voor iedereen

Natuurlijk zijn niet alleen de heren geschikt om in een maffia kostuum op het feestje te verschijnen. Ook dames zijn bekwaam om als echte gangster ten tonele te komen. Vrouwen kunnen kiezen voor een maffia gangster kostuum dat te combineren is met de fraaie, zwarte maffia sexy panty. Bovendien zijn ook kinderen welkom voor een bruut maffia feestje in stijl. Een kind kan zich kleden als Italiaanse gangster met een maffia outfit in kindermaat of kiezen voor een maffia gangster pak.

Accessoires maken de maffioso

Omdat alleen een maffia pak soms niet voldoende is om je een oppermachtige maffiabaas te voelen, zijn er diverse accessoires verkrijgbaar die jouw outfit compleet maken. Bij deze accessoires kun je onder andere denken aan een opblaas machine geweer en stoere gangster hoedjes in verschillende kleuren. Daarnaast kun je ook terecht voor een complete maffia gangster accessoire set in het zwart-wit of in het rood.

Van complete kostuums tot accessoires: als je op zoek bent naar de perfecte maffia outfit, ben je bij Feestwinkel.nl dus aan het juiste adres.