Venetiaanse kleding

Van hoog naar laag sorteren
van de 8

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
van de 8

8 producten

Venetiaanse kleding

Tijdens het Venetiaans carnaval is iedereen rijkelijk versiert. Heel Venetië verandert dan in het toneel van hét evenement van het jaar waarbij de Venetianen twee weken lang mysterieus verkleed rondlopen in een barok kostuum. De gezichten gaan schuil achter schmink of een masker waardoor het plaatje compleet is. 

Venetiaans carnaval in Nederland

Bij een carnavalsvierder staat het vieren van Venetiaans carnaval in Italië vast hoog op het lijstje. Het 12 dagen durende feest is een hoogtepunt, maar je kunt dit feest ook goed naar Nederland halen. Vier jouw eigen Venetiaanse carnavalsfeest tijdens carnaval of een themafeestje. Hoe gaaf is het om een feestlocatie om te toveren tot een plek waar dit feest, dat sinds de 13e eeuw bestaat, tot leven komt? Zie vrienden en familie in een barok jurk of kostuum en beleef het Italiaanse carnaval zelf!

Venetiaanse kleding

Wil jij ook de sfeer van het Venetiaans carnaval beleven? Door middel van barok kostuums en Venetiaanse maskers duik je zelf in de wereld van een Venetiaans feest. Illusionisten, ariazangers, hofdames en heren zijn nog maar enkele voorbeelden van figuren die je voorbij ziet komen tijdens het feest der mysterie.

Venetiaanse maskers

Als je zelf een Venetiaans feest organiseert draait het erom dat iedereen een prachtige vermomming heeft. Kijk wie het meest of misschien juist het minst opvalt in zijn of haar prachtige kostuum. Door middel van prachtige maskers maak je de outfit bestaande uit Venetiaanse kleding helemaal af. Wie verras jij met jouw kostuum?