Geboorte Meisje

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 98

98 producten

  1. Ballonnen set merry berry pink metallic mix - 15stk
    Ballonnen set merry berry pink metallic mix - 15stk
    € 5,50
  2. Ballonnen set morganite mix mirror chrome  - 12stk
    Ballonnen set morganite mix mirror chrome - 12stk
    € 9,99
  3. Ballonnen mirror chrome roze - 12stk
    Ballonnen mirror chrome roze - 12stk
    € 10,10
  4. Pastel Roze Slingers - 3stk
    Pastel Roze Slingers - 3stk
    € 5,20
  5. Loper Roze - per meter
    Loper Roze - per meter
    € 10,40
  6. Sale
    Helium Tank met Roze Hartjes Ballonnen - 20stk
    Helium Tank met Roze Hartjes Ballonnen - 20stk
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 34,99
  7. Sale
    Hangdecoratie Babyvoetjes
    Hangdecoratie Babyvoetjes
    Normale prijs € 7,71 Speciale prijs € 5,50
  8. Ballonnen Powder Pink - 10, 50 of 100stk
    Ballonnen Powder Pink - 10, 50 of 100stk
    € 2,80
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 98

98 producten

Is er een meisje geboren? Dan wordt het tijd om geboorte versiering meisjes op te hangen! Dankzij geboorte versiering wordt deze periode nog specialer en gezelliger.

Versiering geboorte dochter

Op Feestwinkel.nl is een ruim aanbod met versiering geboorte dochter te vinden. Dankzij deze versiering is het niet te missen dat er een meisje geboren is. Laat de hele buurt weten dat er een kindje geboren is met behulp van een tuinbord met de tekst: 'It’s a girl'! Het raam beplakken met een raamvlag of foliebanier kan natuurlijk ook. Zelfs het ophangen van een groot, roze spandoek is een mogelijkheid om iedereen het heugelijke nieuws te laten weten.

Geboorte versiering meisjes

Natuurlijk moet het ook binnen in huis omgetoverd worden tot een roze paradijs. Door ballonnen op te hangen in diverse soorten wordt er in een handomdraai een feestelijk effect bereikt. Een ruim aanbod zorgt ervoor dat er genoeg keuze is. De ballonnen bestaan uit verschillende vormen en zijn voorzien van diverse afbeeldingen. Zo zijn er ballonnen met onder andere een afbeelding van Winny de Poeh of een ooievaar. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf een ballonnen kunstwerk in elkaar te knutselen. Door de ballonnen te combineren met verschillende slingers creëer je één en al feestelijkheid.

Verras het kraambezoek

Ook het kraambezoek kan verrast worden met mooie versiering geboorte dochter. De sfeer is bij binnenkomst al meteen te proeven dankzij het uitleggen van een roze loper en het gebruik van een roze afzetlint. Verwen het bezoek met beschuit met muisjes in combinatie met roze servetten. Ook bitterballen of andere lekkernijen kunnen geserveerd worden door middel van geboorte prikkers voorzien van een afbeelding van een ooievaar.