Bruiloft Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 99

99 producten

  1. Confetti Ballonnen Hart
    Confetti Ballonnen Hart
    € 5,30
  2. Folieballon Hugs & Kisses - 45cm
    Folieballon Hugs & Kisses - 45cm
    € 4,19
  3. Folieballon I Love You- 45cm
    Folieballon I Love You- 45cm
    € 4,19
  4. Ballonnen Calm Turquoise - Mat
    Ballonnen Calm Turquoise - Mat
  5. Sale
    Helium Tank Set Let's Celebrate
    Helium Tank Set Let's Celebrate
    Normale prijs € 46,20 Speciale prijs € 44,99
  6. Folieballon Duif - 73x72cm
    Folieballon Duif - 73x72cm
    € 6,83
  7. Ballonnen Set Ultra Shine Rosé - 12stk
    Ballonnen Set Ultra Shine Rosé - 12stk
    € 10,65
  8. Ballonnen Set Ultra Shine Amathyst - 12stk
    Ballonnen Set Ultra Shine Amathyst - 12stk
    € 10,65
  9. Ballonnen Set Bohemian Sunset - 12stk
    Ballonnen Set Bohemian Sunset - 12stk
    € 7,05
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 99

99 producten

Bruiloft Ballonnen Online Kopen

Geen feest compleet zonder ballonnen en dat geldt natuurlijk zeker voor een bruiloft. Niet alleen ballondecoratie zorgt voor een feestelijk tintje op deze bijzondere dag. Er zijn ook speciale bruiloft ballonnen te vinden die opgelaten kunnen worden door de gasten. Hier kun je een kaartje aan hangen met een tekst, bijvoorbeeld over de huwelijksdag.

Oorsprong van de ballon

Het was Michael Faraday die voor het eerst een rubberen ballon ontwierp. Hij vond uit dat rubber een uitstekend materiaal was om een ballon van te maken en vulde die met waterstofgas. Later kwam men erachter dat een ballon die gevuld was met helium langer mooi bleef. Voor Michael Faraday zijn ontdekking deed, waren er overigens vrijwel alleen maar ballonnen die van blazen en andere ingewanden van dieren werden gemaakt.

Witte ballonnen op de bruiloft

Wit is een kleur die vaak terugkomt bij een bruiloft, maar waarom eigenlijk? Wit is een kleur die staat voor puurheid en reinheid. Dat is de reden dat de trouwjurk vaak wit is. De versiering voor een bruiloft is daarom ook vaak in het wit uitgevoerd. Het is een traditionele kleur die aan het huwelijk verbonden is. Daarom zijn ballonnen voor de bruiloft ook vaak in wit uitgevoerd. Het voordeel van wit is bovendien dat het makkelijk overal mee gecombineerd kan worden. Er zijn echter ook andere kleuren mogelijk.

Ballonnen met tekst, afbeelding of in een speciale vorm

Er zijn veel bruiloft ballonnen beschikbaar. Zo is er niet alleen de keuze uit ronde of hartvormige ballonnen, maar zijn er ook modellen met tekst. Ballonnen met 'just married' zijn bijvoorbeeld erg leuk om de toekomstige woning van de twee geliefden mee te versieren. Ook zijn er ballonnen met duiven, een symbool dat eveneens als sinds jaar en dag aan de bruiloft verbonden is. Genoeg keuze dus voor de mooiste bruiloft ballonnen!