Carnavalshoeden & Hoofddeksels

Van hoog naar laag sorteren
van de 127

127 producten

  1. Koksmuts Chef - Thumbnail image
    Koksmuts Chef
    € 3,94
  2. Marine Tiara
    Marine Tiara
    € 3,65
  3. Oktoberfest Bayern Punthoed Rood-Wit
    Oktoberfest Bayern Punthoed Rood-Wit
    € 5,78
  4. Roze trilby hoed met glitters
    Roze trilby hoed met glitters
    € 5,99
  5. Trilby Hoed Psychedelisch Zwart
    Trilby Hoed Psychedelisch Zwart
    € 7,46
  6. Tiara mini Trilby hoed roze Oktoberfest
    Tiara mini Trilby hoed roze Oktoberfest
    € 4,99
  7. Sale
    Vintage Dames Hoed Blauw
    Vintage Dames Hoed Blauw
    Normale prijs € 9,91 Speciale prijs € 4,40
Van hoog naar laag sorteren
van de 127

127 producten

Carnavalshoeden en Hoofddeksels

Je hebt keus uit meer dan honderd carnavalshoeden in verschillende kleuren, thema's en stijlen. Ruim genoeg om een bijpassende carnaval hoed te vinden.

Een carnaval hoed maakt je outfit af

Je hebt je helemaal voorbereid op het aankomende carnaval. Je weet welke outfit je aantrekt, hoe je jezelf gaat schminken en je kijkt nu misschien naar bijpassende accessoires. Vergeet dan vooral de belangrijkste accessoires niet, waarmee je echt op de leukste en meest feestelijke manier op zult vallen. Wat is je outfit zonder een bijpassende carnaval hoed? Met het juiste hoofddeksel is carnaval een feest dat zowel voor jou als je vrienden nog gezelliger wordt. Zoek je nog naar goede carnaval ideeën? Bekijk dan ons assortiment en zoek je hoed uit.

Carnaval hoofddeksels voor binnen en buiten

Met carnaval kan het in Nederland en België buiten redelijk fris of zelfs koud zijn. Een carnaval hoed geeft je hoofd dan enige bescherming, zodat je langer zonder problemen kunt genieten van de plaatselijke carnavalsoptocht. Ga je gekleed als politieagent? Dan moet je natuurlijk wel een politiepet aanschaffen. Wil je dit jaar als een echte Viking verkleed? Dat gaat niet lukken zonder bijpassende Viking helm. Carnaval is een heerlijk volksfeest. Is het dan geen goed idee om te kiezen uit carnaval hoofddeksels in een oranje kleur? Bij de eerstvolgende voetbalwedstrijd van mannelijk of vrouwelijk oranje draag je hem weer, nu om je favoriete team aan te moedigen.

Draag een hoofddeksel met carnaval

Met carnavalshoeden krijgt het carnavalsfeest meer vrolijkheid. Ze maken je outfit helemaal compleet. Veel van onze hoofddeksels voor carnaval zijn bovendien te bestellen in diverse opvallende kleuren, zodat je altijd wel een hoed vindt die wat kleur betreft goed bij je outfit past. Kijk ook naar de verschillende maten en kies de hoed die het best op je hoofd past. Veel feestende mensen zullen letterlijk en figuurlijk hun hoed voor je afnemen als jij er goed verzorgd en met een goede hoed bij loopt.