Halloween Kostuums Heren

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 45

45 producten

  1. Area 51 Hazmat Kostuum - XL
    Area 51 Hazmat Kostuum - XL
    € 31,49
  2. Horror Clown kostuum - L
    Horror Clown kostuum - L
    € 78,74
  3. Zombie Bruidegom Kostuum
    Zombie Bruidegom Kostuum
    € 70,30
  4. Anatomy Man Second Skin Morph Suit Kostuum - M
    Anatomy Man Second Skin Morph Suit Kostuum - M
    € 52,45
  5. Glow in the Dark Skeleton Morph Suit - S
    Glow in the Dark Skeleton Morph Suit - S
    € 52,99
  6. Cape Bloodlust - rood
    Cape Bloodlust - rood
    € 8,93
  7. Cape Darkness
    Cape Darkness
    € 14,99
  8. Dungeon Guard Kostuum 54-56
    Dungeon Guard Kostuum 54-56
    € 33,99
  9. Red Devil Kostuum
    Red Devil Kostuum
  10. Monnik Kostuum Heren - One Size
    Monnik Kostuum Heren - One Size
    € 14,99
  11. Reuzenspin 90cm
    Reuzenspin 60cm
    € 13,99
  12. Necromancer Kostuum
    Necromancer Kostuum
  13. Screaming Harry Kostuum
    Screaming Harry Kostuum
  14. Grim Reaper Kostuum
    Grim Reaper Kostuum
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 45

45 producten

Op 31 oktober is het weer zo ver: Halloween! Om alvast in de stemming te komen presenteert Feestwinkel.nl een uitgebreide collectie Halloween kleding voor heren. Van hip tot retro, van grappig tot serieus en van stoer tot speels. Voor jong en oud is er een passende Halloween heren outfit.

Laat de voorpret beginnen met een Halloween kostuum heren

In Nederland en België is Halloween de afgelopen jaren enorm populair geworden. De feestdag werd oorspronkelijk vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada gevierd. De naam is een verbastering van All Hallows Eve, de Allerheiligen Avond. Halloween was een vrije dag aan het begin van het Keltische nieuwe jaar om te vieren dat de oogst binnen was. Nu is het een vrolijke verkleedpartij voor zowel kinderen als volwassenen. Doe daarvoor inspiratie bij ons op voor Halloween outfit ideeën. 

Halloween kleding heren in allerlei stijlen

Met een Halloween outfit voor mannen kun je tegenwoordig veel kanten op. Om je op weg te helpen een leuke set te vinden, hebben we alle Halloween kleding heren overzichtelijk op een rij gezet. Heb je al bepaalde voorkeuren of wensen dan kun je die aangeven. Denk aan de prijs, kleur, maat en unisex of alleen voor mannen. Je kunt ook zoeken op diersoort en op karakter om op leuke ideeën te komen. Enkele voorbeelden van een Halloween kostuum man zijn: een priester gewaad, bodybuilder pak en klassiek Dracula vampier kostuum. Neem de tijd om het grote assortiment te bekijken. Als je, je Halloween kostuum hebt uitgezocht vul je deze perfect aan met horror accessoires zoals een Halloween masker, Halloween pruik of anadere accessoires Halloween. 

Voor Halloween accessoires moet je bij Feestwinkel.nl zijn

Halloween kleding heren maak je af met verrassende accessoires. Laat iedereen schrikken met jouw stoere artikelen. Denk hierbij aan een spin van wel 90 cm. En de party wordt echt een succes met versieringen als vlaggenlijnen, ballonnen en confetti. Al deze artikelen kun je gemakkelijk in één keer samen met je nieuwe Halloween kostuum heren bestellen. Zo heb jij de Halloween decoratie in orde én beschik je over een perfecte Halloween kleding heren. Maak het zo duur of goedkoop als je zelf wilt!